Huisje met hottub hond toegestaan

Boek hier een huisjes met hottub waar 1, 2 of 3 honden toegestaan zijn.

Op zoek naar een huisje met hottub én hond? Wij hebben de mooiste chalets en vakantiehuisje met hottub en hond geselecteerd. In de meeste van die wellness huisje zijn 1 of 2 honden welkom. In een enkel wellness huisje worden 4 of zelfs 5 honden toegelaten.


Vakantieparken, meestal 2 honden toegelaten

Indien je een huisje met hond en hottub op een vakantiepark wilt boeken, is dat mogelijk echter met de beperking dat op de meeste parken 1 á 2 honden of andere huisdieren per huisje met hottub worden toegelaten. Zie als voorbeeld de wellness huisjes van Topparken.


vrouw in hottub kijkt haar hond aan

Huisjes met hottub Topparken

Topparken heeft het grootste aanbod huisjes met hond en hottub. En, aantrekkelijk voor een luxe vakantie met de hond, ook op de Veluwe. En wist je dat je bij Topparken ook een huisje met hottub en sauna kunt huren? Dat is de nieuwe trend in wellness vakantiehuizen.


Bij EuroParcs een huisje met hond en hottub reserveren

Ook EuroParcs heeft een aantrekkelijk aanbod huisjes met hottub waar maximaal 2 huisdieren toegestaan zijn. Je kunt een 2 persoons huisje met hottub en hond bij EuroParcs boeken maar het huren van een vakantiehuis 18 personen is ook mogelijk. Zie deze 18 persoons familievilla van EuroParcs in Drenthe.


hond in een wastobbe

Huisjes met hottub, sauna én hond

Een beperkt aantal villa’s, chalets en vakantiehuisje hebben de beschikking over een hottub en privé sauna. En ook hier zitten huisjes tussen die je met hond kunt boeken. Het aanbod van deze honden wellness huisjes is beperkt. Boek zo een luxe huisje met hond dus zo vroeg mogelijk in het vakantie seizoen. Voor een wellness vakantiehuis met hottub en 3, 4 of 5 honden ben je op een particulier vakantiehuis aangewezen.


Wellness huisjes 3, 4 of 5 honden toegelaten

In een aantal particuliere huisjes met hottub zijn 3, 4 of zelfs 5 honden welkom. Dit zijn de meest geschikte huisjes voor een relax vakantie met 3, 4 of 5 honden. Wel gelden er regels voor zo een wellness vakantie met meerdere honden.


man met hond in een hottub in de natuur

Huisjes met hottub en hond Ardennen

In de Ardennen vind je veel huisje met hottub of privé sauna waar honden toegelaten worden. Veel mensen met honden boeken hun huisdier vakantie in de Ardennen. Daar vind je ook aantrekkelijke chalets met hond.


Meer mogelijkheden een vakantie met 3 tot 5 honden te boeken

Ben je de trotse eigenaar van 3, 4 of 5 honden en zoek je leuke vakantieadressen met omheinde tuin of een speciale wellness faciliteit? Er zijn veel meer mogelijkheden een vakantiehuis met hond te boeken. In deze vakantiehuizen zijn tot 5 honden welkom. Ze zijn ook beschikbaar met privé sauna, bubbelbad of jacuzzi.