Huisje met hottub in 2022

Een huisje met hottub boeken voor je vakantie 2022.

Boek hier een huisje met hottub voor de voorjaarsvakantie, zomervakantie of herfstvakantie 2022. Ook huisjes met hottub en sauna te huur. Voor een wellness vakantie in Nederland, België, Duitsland of elders in Europa.

Waar huur jij je huisje met hottub in 2022?

Vier jij je vakantie 2022 dit jaar in eigen land? Of kies je toch voor een wellness vakantie in het buitenland? De Coronaris zal ook in 2022 een rol van betekenis blijven spelen. Maar tegelijkertijd, er is wel licht aan de horizon en we zijn voorzichtig positief. De kans is groot dat we in 2023 weer vakantie kunnen vieren zonder beperkingen.

Huisje met hottub in Nederland boeken?

Als je de vakantie 2022 in Nederland wilt vieren, vind je hier de mooiste wellness huisjes. Niet alleen wellness huisjes met hottub of jacuzzi maar ook vakantiehuisjes Nederland met zwembad en hottub.

Boek een huisje met hottub in België

Er zijn veel mogelijkheden om je chalet, bungalow of huisje met hottub voor je vakantie 2022 in België te boeken. Je vindt bij ons niet alleen een uniek aanbod wellness huisjes in de Hoge en Lage Ardennen maar ook in Antwerpen, Luik en de Belgische kust. Voor een heerlijke wellness vakantie 2022 in België.

Huisjes met hottub Frankrijk

Je vakantie 2022 in Frankrijk vieren? Huur een huisje met sauna, hottub of jacuzzi in Frankrijk. Kies voor een locatie aan de kust of hetz zonnige zuiden. Je kunt voor een luxe vakantie 2022 ook kiezen voor het huren van een villa met privé zwembad Frankrijk. Dat kan zijn een villa met zwembad Frankrijk voor 2, 4 of 6 personen maar het kan ook een vakantievilla Zuid-Frankrijk voor 8, 10, 12 of 14 personen zijn.

hottub voor 2 personen

Wellness vakantie 2022 in Duitsland vieren?

Duitsland is een vakantieland waar relaxen met een hoofdletter D wordt geschreven. Voor Duitsers is een wellness vakantie vieren net zo gewoon als een vakantie aan zee. Het is mogelijk een 6, 4 of 2 persoons huisje met hottub of jacuzzi in Duitsland te huren maar voor vrienden- en familiegroepen zijn er ook wellness villa’s in Duitsland te huur.

Huisje met hottub waar huisdieren welkom zijn

In veel wellness huisjes in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk zijn huisdieren welkom. In particuliere wellness huisjes zijn 1, 2 of 3 honden welkom terwijl er op de meeste vakantieparken 1 of 2 honden toegestaan zijn. Je kunt bij ons een huisje met hond en wellness faciliteiten op een park huren maar we hebben ook een uniek aanbod particuliere accommodaties. Alles voor een fijne vakantie 2022.