Huisje met jacuzzi en hond

Genieten in een huisje met jacuzzi en hond.

Ultiem genieten in een huisje met hottub of jacuzzi en hond. In deze door ons geselecteerde wellness huisjes met hottub zijn huisdieren van harte welkom. Voor een vakantie met de hond in Nederland of België en een luxe verblijf in een huisje met jacuzzi of hottub in de tuin of op het terras.

Natuur Huisjes met jacuzzi en hond in Nederland

Deze huisje met hond en jacuzzi in Nederland behoren tot de mooiste natuurhuisjes.

vakantie met hond ardennen

Natuur Huisjes met hond en jacuzzi in België

Dit zijn de leukste huisjes met jacuzzi en hond in België. Het zijn Natuurhuisjes.

Vakantiepark of particulier.

Indien je een huisje met jacuzzi en hond wilt boeken, heb je de keuze uit het huren van een wellness huisje of bungalow op een vakantiepark of particulier. Van de vakantieparken met hond en huisjes met jacuzzi, privé sauna of hottub, hebben met name Topparken, Landal, Roompot en EuroParcs een aantrekkelijk en betaalbaar aanbod.

Op de parken met jacuzzi 2 honden toegestaan

Op de meeste vakantieparken met huisjes met jacuzzi zijn veelal 2 honden per huisje toegestaan. Het maakt dan niet uit of je een 6, 4 of 2 persoons huisje met jacuzzi hebt gehuurd. Het aantal honden wat toegestaan is per accommodatie gelijk. Meestal zijn er op zo een wellness vakantieparken een aantal accommodaties ingericht voor een vakantie, weekendje weg of midweek met je huisdier. Overigens, in theorie kan je een ook wellness huisje met een poes huren. Dat is tenslotte ook een huisdier. Wat lastiger dan met een hond in de praktijk.

hottub in omheinde tuin

Topparken met hond

Een wellness huisje huren met hond en 1 of 2 wellness voorzieningen? Dat is mogelijk bij Topparken. Daar kan je bijvoorbeeld een huisje of wellness villa met hond én sauna of bubbelbad huren of een huisje met spa en sauna én hond. Ook als je een huisje met hond, jacuzzi en tweede wellness voorziening bij Topparken wilt huren, zijn er verschillende parken waar jij je vakantie met hond kunt boeken. Ook voor een vakantie met hond in Nederland en verblijf in een luxe vakantiehuisje of honden bungalow met omheinde tuin.

Huisje met jacuzzi en hond bij EuroParcs huren

Ook bij EuroParcs kan je een wellness huisje met hond huren. Op de meeste parken vind je huisjes, bungalows en villa’s met hond en één of meerdere wellness faciliteiten. Zo kan je bij EuroParcs een wellness huisje met hond voor bijvoorbeeld 2, 4, 6 of 8 personen huren maar is het huren van een vakantiehuis 18 personen met hond en privé bubbelbad, sauna, spa of jacuzzi bijvoorbeeld ook mogelijk. Een aantal parken van EuroParcs hebben een buiten- of zelfs binnenzwembad. Dat kan je vakantie met huisdier helemaal compleet maken.

Natuurhuisjes met hottub en hond.

Wie denkt dat er in of rond een natuurhuisje met hond géén wellness voorzieningen zijn, heeft het mis. In veel natuurhuisjes vind je een privé sauna, whirlpool of ligbad. Ook vind je Natuurhuisjes met regendouche of stoomdouche. Omdat een wellness vakantie met hond vaak een buitenbeleving is, zijn er veel Natuurhuisjes te vinden die over een spa of buiten jacuzzi beschikken. En het boeken van een villa in de natuur met privé sauna, zwembad en jacuzzi in de tuin is ook beperkt mogelijk.

vakantie Veluwe met hond

Tot 4 honden welkom in Natuurhuisjes met jacuzzi

In tegenstelling tot vakantieparken met hond zijn in Natuurhuisjes soms meer honden toegestaan dan 2. Sommige huiseigenaren laten zelfs 3 of 4 honden toe in de wellness huisjes waarbij aangetekend moet worden dat er wel bepaalde huisregels gelden. Zo mogen honden meestal niet in de slaapkamers en het sanitaire gedeelte komen en dien je als honden eigenaar ervoor te zorgen dat je huisdieren geen overlast veroorzaken. Maar feitelijk gezien, is dat allemaal logisch.

Last minute huisjes met hond en hottub.

Wie kort voor vertrek op zoek gaat naar een geschikt huisje met hond en jacuzzi, komt bij het last minute aanbod terecht. In theorie kan je een last minute wellness huisje met hond nog één dag voor vertrek boeken, maar in de praktijk ligt dat wat moeilijker. Zeker als je een luxe vakantie met 3 of 4 honden wilt boeken. Het kan verstandig zijn om eerder een wellness vakantie met hond te boeken of je last minute opties te verbreden met huisjes zonder specifieke wellness voorziening.