Groepsaccommodatie DG127C – Nederland – Vorden – 28 personen

1.428,00

Mooie 28 persoons groepsaccommodatie | Met Hottub en Sauna

Beeschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: HHDG127C Categorieën: , , ,

Beschrijving

Deze mooie 28 persoons groepsaccommodatie met twee hottub’s en een sauna ligt verscholen tussen weilanden en de bossen en op een prachtige locatie, aan het eind van een lange oprijlaan op een heerlijk vakantiedomein. Verspreidt op het ruime achtererf vindt U een tweetal mooie, vrijstaande vakantieverblijven welke beide voor u beschikbaar zijn.

Groepsaccommodatie DG127C – Nederland – Vorden – 28 personen leefkeuken

Voor volwassenen en voor kinderen is het er fantastisch toeven. Voor de kinderen zijn er twee grote skelters en één kleine skelter, een speelhuisje, een autoped, een skateboard en nog meer. Verder is er voor jong en oud een tafeltennistafel, een volleybalveld en een tafel-voetbalspel!

Groepsaccommodatie DG127C – Nederland – Vorden – 28 personen aangepaste badkamer

Vanuit de accommodatie kunt u op uw gemak per auto, wandelend of fietsend de schitterende omgeving verkennen. Aan de achterzijde van het erf is een uitloop met een directe verbinding naar een mooi wandel- en fietsgebied. In deze streek liggen tal van mooie landhuizen en kastelen in een voor de achterhoek zo kenmerkend coulissenlandschap. Het groepsverblijf voorziet in alle gemakken voor een ontspannen en leuke vakantie of weekendje weg met uw familie of vrienden. Kortom EEN ECHTE AANRADER!

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Heerlijke Huisjes

Extra informatie

Land

Regio

,

Plaats

Aantal personen

, , , , , , , , ,

Aantal huisdieren

, ,

Aantal slaapkamers

, , , , , , , ,

Aantal badkamers

, , , , ,

Vakantiepark

Faciliteiten

, , , , , , , , , ,

Periode

, , , , , , , , , ,